Boks

Babić uzvratio Hrgoviću: Nalupat ću mu facu kad se sretnemo

Hrvatski boksači Filip Hrgović i Alen Babić nastavljaju prepucavanje putem medija. Prije nekoliko dana Hrgović se u jednom intervjuu dotaknuo ljutitog suparnika, a sada je Intu Boxinga ugostio Babića. Savage se s velikim osmijehom osvrnuo na Filipove prozivke.

– Želi se boriti na ulici, ali me blokirao na Instagramu. Pošaljite mi njegov broj, pa ću mu poslati poruku. On je jadan. Proziva borce poput Josepha Parkera. Tko si ti da prozivaš svjetske prvake? – pita se Alen Babić, ze nastavlja:

– Hoće se boriti protiv Parkera na ‘short notice’, a on je svjetski prvak. Nevjerojatno, zbog tog intervjua nalupat ću mu facu kad se sretnemo na ulici.

Novinara je zanimalo jesu li se on i Hrgović sreli na ulici, a Alen je ispričao poznatu priču iz jednog zagrebačkog restorana.

– Jednom smo se sreli i ne mogu opisati kako se uplašio. Bilo je to prije tri godine, u jednom restoranu. Sjeo sam odmah kraj njega i lagano sam ga zgrabio za testise. Rekao sam mu: ‘Hajde, pričaj sada’, a on je odgovorio: ‘Zašto tako govoriš?’. On nije takav i ne zna ništa o uličnim tučnjavama – rekao je Alen Babić, te dodao još nekoliko neprimjerenih riječi.

Meč između Alena Babića i Filipa Hrgovića mnogi bi voljeli gledati, a Savage ističe kako je Hrgovića ne prepoznaje dobru priliku.

– Ne razumije što možemo napraviti za Hrvatsku. Možemo pretvoriti to rivalstvo u borbu koja će se održati na stadionu. On je glup, teško je boriti se s vjetrenjačama. On priča o nekakvom novcu. Ma briga me za novac, on toga ni nema – dodao je Alen Babić i nastavio:

– Svi ulažu u njega, ali on je najgori boksač. Ja sam imao bolje protivnike od njega. Pobijedio sam Molinu i Toma Littlea prije njega. Tko je on da proziva Josepha Parkera, Dereka Chisoru i druge? On ne zna ništa o boksu, nikad nije niti čuo za imena poput Marvina Haglera. Parker je za njega izmislio profesionalni boks.

Babić se još jednom osvrnuo na mogući meč protiv Hrgovića.

– On je bolji boksač od mene, ali ja sam bolji borac. Neću samo stajati pred njim i boksati s distance. Cijelo vrijeme, moja glava bit će na njegovim prsima. Ja neću boksati s njim, prebit ću ga – istaknuo je Alen Babić u intervjuu za Intu Boxing.

Odgovori

Back to top button