BoksMMA

Babić i Soldić predvode veliki dan za hrvatske borce

Pred nama je uzbudljiva večer borilačkog sporta i s velikim nestrpljenjem čekamo nastup naših boraca.

Ponajbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić i prvak velter kategorije u poljskim Gliwicama pokušat će protiv Mameda Khalidova osvojiti naslov u srednjoj kategoriji.

Njihov okršaj predvodi KSW 65 priredbu koja počinje u 18 sati. Na programu je deset borbi, a glavni meč je iza 22 sata. Prijenos KSW 65 priredbe može se gledati putem KSW TV-a, a cijena PPV-a iznosi devet eura.

Četvrti put ove godine u ring ulazi Alen Babić. Hrvatski boksač nastupit će na boksačkoj priredbi u Manchesteru protiv Francuza Davida Spilmonta.

Savage u meč ulazi 16 kilograma lakši od svog protivnika.

Glavni dio priredbe počinje u 19 sati, a njegov meč je drugi po redu. Babić i Spilmont u ring bi trebali ući iza 19.30 sati, a može se gledati putem DAZN platforme. Mjesečna pretplata iznosi 12.99 kuna.

A CroRing vam besplatno nudi odlično zagrijavanje za uzbudljivu večer.

Naime, u Zagrebu se održava MTK Fight Night 2 priredba na kojoj nastupaju mladi hrvatski boksači Bruno Knježević, Arijan Gorički…

Priredba počinje u 17 sati uz prijenos uživo na našem YouTube kanalu.

Podsjećamo kako u nedjelju uživo prenosimo još jednu odličnu borilačku priredbu.

Opatija Fight Night nastavlja tradiciju koja traje već 13 godina, a na programu priredbe koja će se održati u dvorani Marino Cvetković s početkom u 19 sati je šest borbi po K1 pravilima uz izravni prijenos na YouTube kanalu CroRing.

A da biste mogli pravovremeno dobiti informacije o nekim budućim prijenosima, pozivamo Vas da se pretplatite na kanal.

Pretplata je besplatna i anonimna, dovoljan je jedan klik na ‘PRETPLATI ME’ na YouTube kanalu CroRing.

Odgovori

Back to top button