Ostalo

Talijanski DJ najavio tužbu protiv Conora: Njegov udarac je kao da me netko upucao kalašnjikovom

Talijanski DJ Francesco Facchinetti, kojeg je Conor McGregor nedavno udario u Rimu, najavio je kako će tužiti UFC-ovu zvijezdu zbog napada.

Dva mjeseca mora nositi medicinski ovratnik, te sakuplja dokaze i traži svjedoke. Nada se kako će uskoro biti objavljena snimka tog napada.

Francesco Facchinetti i njegova supruga Wilme optužili su Conora za fizički napad, te su incident opisali na Instagramu.

Talijanski DJ je u posljednjem intervjuu još detaljnije opisao trenutak incidenta

– Conor me udario desnom rukom u glavu. Odletio sam unazad i pao na stol. Bilo je dosta krvi, moja supruga je počela vrištati, a ja sam bio u šoku – kazao je Francesco Facchinetti i nastavio:

– Jedan Conorov tjelohranitelj pokušao je smiriti moju suprugu, a ostala dvojica su sklonila McGregora. Ne znam zbog čega me udario. Preplašio sam se da bi mogao učiniti još nešto, ali srećom, brzo su ga odveli. Svi su bili u šoku.

Talijanski DJ je objavio kako prikuplja dokaze, te se nada kako će uskoro biti objavljena snimka napada.

– Conor je obični nasilnik. Ne želim da ode u zatvor, ali to što je bogat i slavan ne znači da može bez razloga prebijati ljude – naglasio je Francesco Facchinetti i zaključio:

– Mogao me ubiti. Njegov udarac je kao da me netko upucao kalašnjikovom. McGregoru ne trebaju tjelohranitelji da bi ga štitili od ljudi, već da ljude štite od njega. Netko bi sljedeći put mogao nastradati.

Odgovori

Back to top button