Ostalo

McGregor slomio nos talijanskom DJ-u! ‘Conor je opasna i nasilna osoba, trebali bi ga izjegavati’

Conor McGregor ovih dana uživao na odmoru u Rimu, šetao je gradom, divio se znamenitostima i kupovao u najskupljim dućanima.

Jednu se večer družio s Rominim trenerom Joseom Mourinhom. Slavni portugalski trener darovao je Notoriousu nogometni dres s brojem deset.

No velika UFC-ova zvijezda provjerio je i noćni život u talijanskoj prijestolnici, te je navodno ponovno izazvao probleme.

Naime, talijanski DJ Francesco Facchinetti i njegova supruga Wilme optužili su Conora za fizički napad. Facchinetti je u objavi na svog Instagramu opisao što se dogodilo i kako mu je slavni Irac slomio nos.

‘Bilo je 2.30 kad me napao Conor McGregor. Slavni McGregor udario me u usta i razbio mi nos pred deset svjedoka. Napao me bez ikakvog razloga nakon što smo dva sata razgovarali i zabavljali se. Mogao sam šutjeti i ništa ne govoriti, ali moram reći kako je ta osoba nasilna i opasna. Mogao je udariti bilo koga, prijatelja, suprugu ili nekog drugog. Tužit ću ga, on je opasan i nasilan’, poručio je Facchinetti.

Facchinettijeva supruga također je putem Instagrama otkrila je kako je do napada došlo nakon što ih je Conor pozvao da druženje nastave u drugom klubu.

‘Conor je odjednom zamahnuo i udario Francesca. Zvao nas je na drugi tulum, Francesco je pristao, a on ga je udario. Srećom, Francesco mu je bio poprilično blizu, pa ga Conor nije udario svom snagom. Francesco je pao na stol, a onda na pod. Prvo sam se upitala je li to neka šala, neki njihov show, a onda sam se skamenila’, napisala je Facchinettijeva supruga i nastavila:

‘Pogledala sam okolo i vidjela njegove prijatelje kako ga pridržavaju uz zid, budući da je on imao namjeru nastaviti udarati Francesca. Odvukli su ga sa strane. Upalila sam svjetla, ali redari su ih brzo ponovno ugasili. Francesco je krvario, željela sam mu pomoći, ali redari su nas razdvojili. Conor će ostati u Italiji do 26. listopada. Ako ga vidite, držite se dalje od njega. Nemojte mu prilaziti niti ga tražiti autograme, jer to je nestabilna i opasna osoba’.

Talijanski DJ Francesco Facchinetti je svoje iskustvo s Conorom McGregorom podijelio u video poruci koju možete vidjeti OVDJE.

Odgovori

Back to top button