MMA

Woodley vjeruje kako će Masvidal pobijediti Covingtona: Jorge mu je bio kao veliki brat

Okršaj između Jorgea Masvidala i Colbyja Covingtona predvodi UFC 272 priredbu koja će se 5. ožujka održati u Las Vegasu.

Fanovi slobodne borbe s nestrpljenjem čekaju meč nekada velikih prijatelja, koji se danas nimalo ne trpe.

Bivši UFC-ov borac Tyron Woodley trenirao je s obojicom u American Top Teamu i dobro je upoznat s njihovim mogućnostima. Woodley vjeruje kako će Masvidal pobijediti Covingtona.

– Jorge je na njihovim treninzima uvijek bio kao veliki brat, a kada dobijete takav osjećaj onda se toga teško možete riješiti. Morate biti posebno mentalno snažni kako bi to potisnuli negdje duboko u sebe – kaže Tyron Woodley i nastavlja:

– Hrvao sam s nekoliko momaka koji su stalno bili bolji od mene, a kada bih ja pobijedio protiv njih više nisam mogao izgubiti. Mislim da se Colby nije dovoljno borio na najvišoj razini da bi stigao do tog trenutka. Kad god bi na treninzima trebao doći do prijelomne točke uvijek je napuštao dvoranu. A onda su se razišli. Colby se nije mogao ni približiti Jorgeu.

Obojica su izgubili u posljednjim mečevima protiv prvaka Kamarua Usmana.

Masvidal je u srpnju 2020. izgubio protiv Usmana jednoglasnom odlukom sudaca, a lani u travnju poražen je nokautom u drugoj rundi.

Covington je prvi poraz protiv Kamarua pretrpio prekidom u prosincu 2019., sljedeće godine je pobijedio Tyrona Woodleya, a lani u studenom je ponovno izgubio od Usmana, ovaj put jednoglasnom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button