MMA

Werdum traži borbu protiv Emelianenka: ‘Želiš li osvetu?’

Bivši UFC-ov prvak Fabricio Werdum bio je najveća zvijezda PFL-ova ovogodišnjeg turnira, no zbog zdravstvenih problema je otkazao nastup u drugom kolu, te se povukao iz natjecanja. Brazilska legenda se očito osjeća bolje jer je u svojoj objavi na Twitteru dao do znanja kako želi borbu protiv Fedora Emelianenka.

Bellatorov predsjednik Scott Coker nedavno je najavio Fedorov povratak koji bi se 23. listopada trebao dogoditi na borilačkom spektaklu u VTB Areni u Moskvi.

Nekadašnja ruska MMA zvijezda je posljednju borbu imala 29. prosinca 2019. godine kada je prekidom u prvoj rundi pobijedio Quintona Jacksona.

Brazilac je zadnju borbu imao na PFL-ovu turniru protiv Renana Ferreire i taj je meč proglašen ‘no contest’. Iz UFC-a je otišao nakon prošlogodišnje pobjede protiv Alexandera Gustafssona.

‘Fedore, želiš li osvetu? Spreman sam doći u Rusiju. Nikad nisi bio najbolji svih vremena jer sam te ja pobijedio’, napisao je Fabricio Werdum u dvije objave na Twitteru.

Fedor Emelianenko i Fabricio Werdum međusobno su se borili u lipnju 2010., kada je Brazilac za 69 sekundi pobijedio gušenjem (triangle armbar). Rus je u tom trenutku bio na svom vrhuncu s 27 pobjeda u nizu.

Odgovori

Back to top button