MMA

Volkov otkrio zašto protiv Ganea želi što dužu borbu na nogama

Sljedećeg vikenda će se u Las Vegasu održati UFC Fight Night 190 priredba koju predvodi okršaj između Ciryla Ganea (7-0) i Aleksandra Volkova (33-8). Neporaženi Francuz u meč ulazi kao favorit i želja mu je da već u nekoj od sljedećih borbi dobije priliku napasti pojas prvaka.

Naravno, prvo treba pobijediti ruskog borca. No i Volkov traži svoju priliku, ali svjestan je kako ga čeka težak okršaj.

– Gane je dobar udarač. Nema veliko iskustvo u UFC-u, ali u svim se mečevima borio inteligentno i bio je uspješan. Zaslužio je biti u Top 5 – kaže Aleksander Volkov i nastavio:

– Opasan je zbog svoje udaračke tehnike i raznolikosti udaraca, može završiti meč na različite načine. Bit će to dvoboj udarača sve dok se netko ne odluči na hrvanje. Baš bih želio da se što duže borimo na nogama, jer bi saznali tko je bolji kung fu majstor.

Francisa Ngannoua čeka prva obrana naslova prvaka teške kategorije, no još se ne zna protiv koga će se boriti.

– Ngannou je vrlo samouvjereno osvojio teškaški naslov impresivnom pobjedom protiv starog rivala. Dokazao je svoj napredak u MMA-u i postao je težak protivnik, talentiran i fizički nadaren za ovaj sport – istaknuo je Aleksander Volkov i zaključio:

– No ja imam šampionski mentalitet i spreman sam svladati svakog protivnika. Francis je u središtu pažnje unutar teške kategorije, ali znam sve njegove kvalitete i nedostatke. Ali sada mi je najvažnija borba protiv Ganea koji nije manje opasniji od Ngannoua.

Odgovori

Back to top button