MMA

VIDEO Pogledajte prvo sučeljavanje Makhacheva i Oliveire, Jan odgurnuo O‘Malleyja

Bivši prvak Charles Oliveira i zvijezda u usponu Islam Makhachev bore se ovog vikenda za naslov u lakoj kategoriji najveće svjetske MMA organizacije.

Njihov okršaj predvodi UFC 280 priredbu koja će se održati u Abu Dhabiju.

Uoči eventa održana je konferencija za medije na kojoj se dagestanski borac osvrnuo na Oliveirinu izjavu kako je borbu za naslov dobio zahvaljujući vezama s Khabibom Nurmagomedovim.

– Pa koga je Oliveira to pobijedio prije borbe za naslov. Ili je bolje pitanje protiv koga se borio za titulu? Michael Chandler? Otkud vi znate tko zaslužuje, a tko ne borbu za pojas. No javite mi kada provjerite koga je pobijedio prije borbe za prvaka – kazao je Islam Makhachev, te se osvrnuo na Charlesov rekord po broju pobjeda ‘submissionom’:

– Želim prekinuti njegov niz i uzeti taj rekord. Završio sam sve svoje zadnje protivnike, uvijek tražim završnicu. I znam da ću ga sada dokrajčiti.

Makhachev je dobio ovacije pune dvorane, a kada je riječ preuzeo Oliveira uslijedili su zvižduci. Brazilac je ranije najavio kako će Islama pobijedili u prvoj rundi.

– Kod kuće sam. Volim biti na ovakvim mjestima, uvijek sam ih zvao da dođu kod mene, ali nikad nisu došli. Islam zaslužuje puno poštovanje, ali za mene će to biti samo još jedna borba – podvukao je Charles Oliveira.

Posebno visoke tenzije dogodile su se na sučeljavanju Pjotra Jana i Seana O‘Malleyja.

Naime, ruski je borac gurnuo O‘Malleyja, ali su odmah uskočili osobe iz osiguranja i spriječile incident.

Odgovori

Back to top button