MMA

VIDEO Ngannou i Gane pokušali raspraviti je li na sparingu bio nokaut ili ne: Pa završio si na tlu

Još je malo vremena ostalo do velikog borilačkog spektakla u kojem će Francis Ngannou prvi put braniti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Kamerunski udarač u nedjelju rano ujutro po srednjoeuropskom vremenu brani naslov koji je lani u ožujku osvojio nakon nokauta protiv Stipe Miočića.

Meč između Francisa Ngannoua i Ciryla Ganea predvodi UFC 270 priredbu koja će se održati u Anaheimu.

Borci su održali konferenciju za medija, a jedna od tema je bio Francisov lijevi ‘high kick’ kojim je jednom na sparingu nokautirao Ciryla.

Naime, Ngannou i Gane nekada su bili klupske kolege i trenirali su zajedno, a onda se Kamerunac razišao s trenerom Fernandom Lopezom i preselio u Ameriku.

Francuz je na presici demantirao Francisov navod kako se radilo o nokautu, a prvak je na to odgovorio:

– Pa završio si na tlu, a onda otišao s treninga. Ne sjećaš se? Lijevi ‘high kick’ i onda si pao. Vjerojatno je bio nokautiran budući da se ne može sjetiti.

Smješkao se Ciryl, te iznio svoju verziju događaja.

– To nije istina. Imali smo sparing i pogodio je krasan lijevi ‘high kick’. A njegov je problem što ne voli tehnički sparing. Pogodio me tim ‘kickom’ i uzdrmao. Priznajem da si me pogodio, ali me nisi nokautirao – kazao je Ciryl Gane.

Ponovno je Ngannou preuzeo riječ.

– Pa ja spariram s borcima lake kategorije i s borkinjama. Nitko se nikad nije žalio. Svakako je naš sparing bio dobar, to je istina, ali si nakon tog udarca završio na tlu. Poštujem te i najiskrenija si osoba od svih tamo – kazao je prvak, no Francuz nije popuštao:

– Poštuješ me, a govoriš da si me nokautirao. Pogledaj me u oči i to mi ponovi.

Francis Ngannou je tu raspravu završio tako što je rekao kako nema snimku kojom to može dokazati.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Odgovori

Back to top button