MMA

VIDEO Conor McGregor se sjajno oporavlja i razvaljuje fokusere: Vratit ću se!

Irski MMA borac Conor McGregor slomio je nogu u meču protiv Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi koja se održala 10. srpnja u Las Vegasu, te je završio na operaciji.

Prve liječničke prognoze bile su kako će se UFC-ova zvijezda u akciju vratiti tek za godinu dana, ali Conor svako malo u svojim objavama pokazuje kako oporavak teče sjajno i već je poprilično stabilan na nogama.

U posljednje dvije snimke s treninga pokazao je kako razvaljuje fokusere.

‘Prvi trening s fokuserima! Baš je uzbudljivo! Kao što moj dobar prijatelj Schwarzenegger kaže: Vratit ću se! Vratit ću se s osvetom. Hvala svim mojim liječnicima i timu zbog koji su me doveli tako daleko brzo nakon ozljede. Još moram dosta posla obaviti, ali po tome sam poznat. Pripremite se za najveći povratak u povijesti sporta!’ poručio je Conor McGregor.

Irac je najavio kako će za dva mjeseca pojačati intenzitet treninga, te će ozbiljnije posvetiti priprema da se što brže vrati u akciju.

‘Još dva mjeseca i mogu udarati kickove, grapplati i ponovno trčati. Uzbuđen sam i zahvalan zbog svoje trenutačne situacije. Do kraja godine je još ostalo osam tjedana, savršeno za dobar početak 2022. godine. Mislite da će me slomljena kost zaustaviti? Imam tri noge’, završio je Conor McGregor uz još jedan video s treninga.

Odgovori

Back to top button