MMA

Usman poručio McGregoru: Zašuti da ti ne pozovem Khabiba

Prošlog mjeseca Conor McGregor je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera, te ga čeka nešto duži oporavak. Sada ima malo više slobodnog vremene pa je vrlo aktivan na društvenim mrežama.

Ovih mu je dana na Twitteru postavljeno pitanje je li ima želju osvojiti UFC-ov pojas i u velter kategoriji (Conor je bio prvak perolake i lake kategorije), te kakav je osjećaj nokautirati protivnike u tri različite divizije.

‘Nevjerojatan! Volim taj rekord! Borit ću se za naslov u velter kategoriji i njega ću ugasiti. Imam najbrži nokaut u borbama za UFC-ov naslov (13 sekundi) i najviše nokauta u borbi za pojas (5). I taj posljednji bio bi još jedan nokaut u borbi za titulu. Tri borbe za pojas, tri nokauta, tri nova rekorda’, napisao je Conor McGregor.

Notorious nije spomenuo Kamarua Usmana, ali je jasno da je mislio na nigerijskog prvaka. Prvak velter kategorije odgovorio je McGregoru:

‘Koga ćeš ugasiti? Vjerojatno govoriš o luli koju si pušio. Za razliku od tebe, budem li pričati s*anja o nekome, onda ću ga i označiti u objavi. Zašuti da ti ne pozovem Poiriera, Khabiba ili Diaza da te ponovno pobjede’.

Odgovori

Back to top button