MMA

Stipe dobio na kilaži: Jones bi se mogao boriti protiv velikog i snažnog Miočića

Stipe Miočić je posljednju borbu imao u ožujku prošle godine kada je nokautom u drugoj rundi izgubio protiv Francisa Ngannoua i ostao bez pojasa UFC-ova prvaka teške kategorije.

Fanovi američko-hrvatskog borca nadaju se kako bi uskoro ponovno ušao u oktogon, a kao njegov potencijalni protivnik najviše se spominje Jon Jones i to u meču za naslov privremenog prvaka.

Miočić je uoči posljednjeg okršaja imao 106,5 kilograma i bio je osjetno lakši od Ngannoua.

Imao je skoro 13 kilograma manje od kamerunskog udarača (119,3 kg). No čini se kako su Stipini elegantni dani prošlost, barem se tako čini po riječima Chrisa Weidmana.

– Jones je radio na svoj masi, a Miočić se tada činio manjim. Trenirao sam sa Stipom, on je jedan od mojih momaka i baš smo se sinoć družili. On je skrivećki nabio kilažu. Sad ima 113 kilograma i kad se odluči vratiti svima će biti problem – kazao je Chris Weidman i nastavio:

– Nadam se da Jones ne želi tu borbu. Bude li mislio da će Stipe imati 105 kilograma onda se gadno vara. Dobit će velikog i snažnog borca koji je uvjeren u svoje sposobnosti i vještine. Sada je posve drugačija zvijer.

Odgovori

Back to top button