MMA

Šef KSW-a ima zanimljiv prijedlog: Zajednička priredba s PFL-om , te okršaj Ngannoua i De Friesa

Englez Phil De Fries uvjerljivo je stigao do 12. pobjede u nizu. Na KSW 84 priredbi u Gdyniji je ‘submissionom’ krajem druge runde svladao poljskog borca Szymona Bajora.

Ujedno je to De Friesu bila i deveta obrana naslova KSW-ova prvaka teške kategorije.

Prvi čovjek najveće europske MMA organizacije Martin Lewandowski zanimljiv prijedlog, želi zajedničku priredbu KSW-a i PFL-a koju bi predvodio okršaj između Francisa Ngannoua i Phila De Friesa.

– Phil De Fries je jedan od najboljih teškaša na svijetu. On je sada drugačiji borac nego što je bio u UFC-u i danas bi mnogima tamo stvarao probleme. Izvan UFC-a nema mnogo teškaša koji bi mu bili pravi test, osim Francisa Ngannoua. Naravno, to mora imati smisla za KSW i PFL. U dobrim sam odnosima s Rayom Sefom i PFL-om i pokušat ćemo razgovarati o njihovom mogućem međusobnom obračunu – kazao je Martin Lewandowski i dodao:

– Zajedničku priredbu KSW-a i PFL-a predvodio bi meč između Ngannoua i De Friesa. Phil je već ispisao povijest time što je toliko dugo KSW-ov prvak i teškaš s najviše obrana naslova u nekoj većoj MMA promociji. Nakon što Francis Ngannou završi s Tysonom Furyjem, kako bi bilo da se okuša protiv Phila De Friesa?

Odgovori

Back to top button