MMA

Satoshi Ishii u svom povratničkom meču u PFL-u izgubio protiv Danila Marquesa

Japansko-hrvatski borac Satoshi Ishii (25–13–1) se nakon četiri godine vratio u PFL, te na priredbi u New Yorku jednoglasnom odlukom sudaca izgubio protiv bivšeg UFC-ovog borca Danila Marquesa (15-5).

Ishii je u prve dvije runde bio inferioran što je Brazilac sjajno koristio i izgradio prednost, koju naš borac više nije mogao nadoknaditi. Marques je na sve tri sudačke kartice slavio 29-28.

Brazilski borac je dobro kontrolirao borbu, a njegovi udarci vili su konkretniji precizni. Krajem prve runde sjajno je pogodio Isyhiija koji je završio na tlu.

Slično je bilo i u drugoj rundi, gdje je Marques često pogađao kickovima. Satoshi je priliku tražio u rušenju, ali to je uglavnom završavalo neuspješnu.

U posljednjoj rundi Satoshi je krenuo agresivnije. Neprestano je pritiskao i radio štetu protivniku, a kada je ponestalo snage, uspješno se branio.

No bilo je kasno za preokret, Marques je u prve dvije runde učinio dovoljno da pobijedi u tom meču.

Ishiiju je to bio prvi ovogodišnji MMA nastup. Njegov posljednji meč bio je labi, kada je na FNC 6 priredbi u Karlovcu prekidom u prvoj rundi pobijedio Charlieja Milnera.

Odgovori

Back to top button