MMA

Robert Soldić poručio Loganu Paulu: ‘Ja ću ti prirediti dobrodošlicu u MMA’

Poznati YouTuber Logan Paul nedavno je debitirao na WrestleManiji, pa ponovno iskazao želju okušati se u slobodnoj borbi.

Stariji brat nešto poznatijeg Jakea Paula imao je dosad dva boksačka meča, a posljednji je bio protiv legendarnog svjetskog prvaka Floyda Mayweathera Jr.-a, koji je završio bez pobjednika.

– Ne znam što više želim, primati udarce u glavu ili hrvati i dobro se zabavljati. No vjerujem da bih bio dobar i u MMA-u. Želim pobijediti u nekom borilačkom sportu – kaže Logan Paul i nastavlja:

– Prijatelji su mi uoči nastupa na WrestleManiji poželjeli sreću, a ja sam im odgovorio neka samo uživaju u predstavi. A kada sam se priprema za boksačke mečeve, onda sam dobivao poruke kako me vole. Sada im mogu poručiti kako je velika razlika između boksa i profesionalnog hrvanja.

YouTuber već ima potencijalnog protivnika bude li odlučio nastupiti u slobodnoj borbi.

– Rado bih se borio protiv Paddyja Pimbletta. Za Paddy the Baddyja govore da bi mogao biti novi Conor McGregor. Nevjerojatno je zabavan, trenutačno je u usponu, mlad je i mnogo govori – istaknuo je Logan Paul i dodao:

– Njemu nije problem dobiti nekoliko kilograma. On se napuhne izvan trening kampa, to još nisam vidio. Paddy može doći u srednju kategoriju, a ja mogu izgubiti koji kilogram. Nas dvojica bi mogli imati okršaj u MMA-u.

Najbolji hrvatski MMA borac Roberto Soldić je na Loganovu poruku u kojoj proziva Paddyja, putem Instagram storyja napisao:

‘Lol, Paddy je premalen za tebe. Izaberi mene, a ja ću ti prirediti dobrodošlicu u MMA’, poručio je Roberto Soldić koji po aktualnom ugovoru ima još jednu borbu u KSW-u, a želja mu je otići u UFC.

RoboCopova poruka Loganu Paulu: Foto: Instagram Story (Robero Soldić)

Odgovori

Back to top button