MMA

Rakić ponovno prozvao novu UFC-ovu zvijezdu: Nokautirat ću ga

Aleksandar Rakić (14-2) je na trećem mjestu UFC-ove ljestvice izazivača poluteške kategorije. Ispred srpskog borca s austrijskom putovnicom su Glover Teixeira (32-7) i Jiri Prochazka (28-3-1), koji se u samo dva impresivna nastupa za najjaču MMA organizaciju iskočio promovirao u novu UFC-ovu zvijezdu. Čeh je nokautima u drugoj rundi zaustavio Volkana Oezdemira i Dominicka Reyesa.

Prvak poluteške kategorije Jan Blachowicz brani 9. rujna UFC-ov naslov protiv Brazilca Glovera Teixeire, pa se Rakić nada okršaju protiv Prochazke.

Pobjednik tog dvoboja mogao bi dobiti mjesto prvog izazivača za pojas prvaka. Srpski borac još je jednom prozvao češkog udarača.

– Jiri je jako agresivan i odličan u napadu, ali nisam vidio kakav je u hrvanju. Nije kompletan borac, te bi nedostatke mogao iskoristiti. Ima neobičan stil i nije lagan protivnik – kaže Aleksandar Rakić i zaključuje:

– Čekat ću njegovu pogrešku, a onda ću ga nokautirati. No ako se to ne dogodi, vjerujem da sam kompletniji borac od njega. Mogu hrvati i svladati ga na bodove ne bude li borba prekinuta prije kraja.

Odgovori

Back to top button