MMA

Ngannou porukom pokazao veliko poštovanje prema Stipi ‘što je bio sjajan prvak’

Francis Ngannou je nokautom u drugoj rundi pobijedio Stipu Miočića i tako postao novi UFC-ov prvak teške kategorije. Kamerunski borac je još jednim uvjerljivim nastupom pokazao svoju fantastičnu formu. Nakon što Miočić putem društvenih mreža emotivnom porukom zahvalio navijačima, te podijelio svoje dojmove iz borbe, to je isto učinio i Ngannou. Novi prvak se uz veliko poštovanje zahvalio Stipi ‘što je bio sjajan prvak’.

‘Konačno sam imam pojas i to će potrajati. To je više od pojasa, to je simbol nade i predanosti koji vam pokazuje koliko daleko možete otići vjerujete li u sebe. Nije bitno koliko zaostajete, na koliko prepreka nailazite na tom putu (a vjerujte mi, može ih biti bezbroj), uvijek možete to prevladati i postići svoj cilj. Jedino ograničenje koje imate ste vi sami i ništa drugo.

Želim se od srca zahvaliti navijačima, obitelji,… Hvala vam na tome što ste mi pomogli da ostvarim ovaj san čak i u trenucima kada sam se osjećao iscrpljeno. Hvala vam što ste me motivirali kada sam bio umoran i što ste me gurali kada sam zapeo. Svi smo povezani u tome i više ne možete pobjeći.

Hvala i mom protivniku Stipi Miočiću što je bio sjajan prvak. Bila mi je i uvijek će mi biti čast s tobom podijeliti oktogon.

Hvala i čovjeku iza kulisa Marquelu Martinu, mojim trenerima Ericu Nicksicku i Deweyu Cooperu na svom napornom radu i odricanju.

Hvala mom Xtreme Couture timu i svim timskim kolegama. I još jednom hvala mom bratu Kamaruu Usmanu’, piše u poruci Francisa Ngannoua na Instagramu.

Odgovori

Back to top button