MMA

Miočić se javio navijačima iz Hrvatske: Pobjeđujemo, ali i gubimo kao obitelj. Volim vas

Američko-hrvatski borac Stipe Miočić javio se nakon poraza protiv Francisa Ngannoua. Donedavni UFC-ov prvak teške kategorije je u glavnoj borbi UFC 260 priredbe izgubio nokautom u drugoj rundi. Nakon što nije obranio pojas prvaka Stipe je uzeo dan odmora kako bi sredio misli te se javio fanovima porukom na društvenim mrežama.

‘Prvo i najvažnije, dobro sam. Znam da taj pad nije bio moj najgraciozniji pad, ali bio sam u nesvijesti pa se takve stvari događaju.

Mojoj obitelji, prijateljima i fanovima, posebno onima iz Hrvatske i Clevelanda: Volim vas i žao mi je. Mrzim kad vas iznevjerim. Mom timu, hvala vam. Znam da svaki moj poraz osjećate jednako kao i ja. Pobjeđujemo, ali i gubimo kao obitelj. Porazi nisu zabavni, uvijek vas peckaju neko vrijeme, ali to je gruba strana ovog posla.

Ne možete uvijek pobjeđivati i bitno je shvatiti da su porazi dio života i sporta, baš kao i pobjede. Ne zaboravite da će vas Bog uvijek smjestiti tamo gdje biste u tom trenutku trebali i biti. Ne možete ni previše razbijati glavu razmišljajući o tome što ste trebali učiniti bolje, ali možete učiti i napredovati te se na temelju toga vratiti još spremniji.

Nažalost, odstupio sam od taktike. Osjećao sam se sjajno na ulasku u drugu rundu i vidio sam da se stvari počinju odvijati po planu. On se sve više razmahao, ali ja sam ušao s prevelikom željom i nezaštićeno. Nisam bio u dobrom držanju da primim udarac, a on je vidio rupu i napravio ono što bi u toj situaciji napravio svaki sjajan borac. To je bila moja pogreška, pogreška koju prihvaćam koja se neće ponoviti.

Na kraju, volio bih čestitati Francisu Ngannouu i njegovom timu na zasluženoj pobjedi. Bila je to tvoja noć i uživaj u pobjedi! Što se tiče mene, provest ću neko vrijeme sa svojom obitelji i dočekati našeg sina koji ovog ljeta dolazi na ovaj svijet. Ostanite u toku, Bog vas blagoslovio’, napisao je Stipe Miočić u svojoj poruci.

Odgovori

Back to top button