MMA

Michael Chandler istaknuo kako je Makhachev protiv Oliveire pokazao kakva je sila

Mnogi su kritizirali UFC-inu odluku što je Islam Makhachev dobio priliku napasti pojas prvaka lake kategorije premda se nije borio protiv niti jednog borca iz Top 5.

A onda je Dagestanac, na nedavnoj priredbi u Abu Dhabiju, ‘submissionom’ (arm-triangle choke) u drugoj rundi pobijedio Charlesa Oliveiru i osvojio naslov.

Jedan od onih koji je tvrdio kako Makhachev još nije zaslužio tu priliku bio je i bivši izazivač Michael Chandler. Sada je promijenio svoje mišljenje.

– Islam Makhachev je pravi borac, ali je istina da se do meča protiv Oliveire nije borio s borcima iz Top 5 – kazao je Michael Chandler i dodao:

– No on je došao, pokazao kakva je sila i ugušio Charlesa Oliveiru. Imamo novog prvaka. Tom je pobjedom dokazao sve što je prthodno tvrdio. A ja se nadam da ću 12. studenog pobijediti i ponovno dobiti priliku boriti se za naslov.

Michael Chandler se za desetak dana na UFC 281 priredbi bori protiv Dustina Poiriera.

No teško je reći hoće li mu pobjeda protiv Diamonda biti dovoljna da ponovno dobije borbu za naslov. Alexander Volkanovski je sljedeći, a u igri je i Beneil Dariush.

Odgovori

Back to top button