MMA

McGregor najavio kako bi se mogao vratiti ranije nego što je planirano: Oporavak teče dobro

Početkom srpnja Conor McGregor je na UFC 264 priredbi slomio nogu u okršaju protiv Dustina Poiriera. Proveo je tri sata na operaciji, a prve prognoze su bile kako će barem godinu dana trebati za potpuni oporavak.

No McGregor je vrlo optimističan. Nedavno je izjavio kako oporavak teče jako dobro, te bi se mogao vratiti u akciju ranije nego što je planirano.

– Bio sam na snimanju noge i sve je prošlo dobro, svi su zadovoljni. Vozio sam bicikl pod opterećenjem, a tome se nitko nije nadao. Mogao bih se vratiti ranije nego što je planirano. Bila je to sjajna vijest – kazao je Conor McGregor i dodao:

– Moram biti oprezan i slušati liječnike. Ne želim ništa raditi na svoju ruku i žuriti. Evo što se dogodilo Weidmanu koji je morao ići na drugu operaciju.

U Kaliforniji ostaje do kraja listopada, a onda će odlučiti o svom sljedećem koraku. Još jednom je pokazao interes prijeći u višu kategoriju.

Notorious je posljednjom objavom na Instagramu pokazao kako vrijeme ne troši uzalud, te svakodnevno trenira, dozirajući vježbe za ozlijeđenu nogu.

Odgovori

Back to top button