MMA

McGregor izgubio protiv Poiriera, ali je zaradio dva milijuna dolara više od svih boraca zajedno

Conor McGregor se na samom kraju prve runde UFC 264 priredbe u Las Vegasu teško ozlijedio, te više nije mogao nastaviti borbu protiv Dustina Poiriera. Irska MMA zvijezda slomila je nogu i morala je predati meč američkom borcu.

Poirier je tako pobijedio u njihovoj trilogiji i stigao do drugog trijumfa protiv McGregora. No UFC-ov šef Dana White je najavio kako njihov obračun još nije završio te najavio njihovu četvrtu međusobnu borbu.

A kako o tome ne bi govorio kada je Conor najveća UFC-ova zvijezda koja najjačoj svjetskoj MMA organizaciji donosi ogromnu zaradu.

Naravno, ni Poirier nema nište protiv još jedne borbe protiv McGregora, jer će zaraditi više nego da se bori protiv bilo koga drugog borca.

Conor McGregor je bez obzira na to što mu se dogodilo u glavnoj borbi UFC-ove priredbe zaradio pet milijuna dolara, dok je Dustin Poirier dobio honorar kao i prethodnom njihovom meču u siječnju kada je pobijedio nokautom u drugoj rundi.

Diamond je pobjeda donijela milijun dolara. Kada se podvuče crta i zbroje svi prihodi i bonusi ostalih boraca na priredbi, njihova ukupna zarada iznosi tri milijuna dolara.

Conor je za trilogiju protiv Dustina zaradio dva milijuna više nego ostala 23 borca koja su nastupila na UFC 264 priredbi.

Odgovori

Back to top button