MMA

Mark Hunt najavio povratak u boksački ring: Želim protivnicima izbijati zube

Borilačka legenda 48-godišnji Mark Hunt vraća se borbama. Samoanac je u posljednjem intervju objasnio razlog svog povratka u ring.

– Nagovorili su me da se vratim, a moram platiti i neke sudske troškove. Imao dosta s**nja koja moram riješiti, a trebam i prehraniti obitelj. No volim se boriti. U meni još ima vatre – kazao je Mark Hunt i nastavio:

– Dobrom ponudom uspjeli su me dignuti iz kauča. Ponudili su mi dobru zaradu i složili se s mojim uvjetima. To me baš razveselilo. Sve smo odmah riješili bez gluposti koje sam imao s nekim us**nim organizacijama.

Hunt je početkom godine izgubio pravnu bitku s UFC-om te je morao platiti 375 tisuća dolara sudskih troškova.

Tužio je promociju za reketarenje, prijevaru, lažno predstavljanje, kršenje ugovora, nemar, nezakonito bogaćenje, no sud je sve te optužbe odbacio.

U međuvremenu je pokrenuo novu tužbu protiv najveće svjetske MMA promocije.

– Izvukli su starog čovjeka iz kolica i željeli unovčiti moje ime. A svi dobro znaju moje ime, bez obzira na to što sam star, I sada se vraćam jer želim protivnicima izbijati zube – podvukao je Mark Hunt, koji se posljednji put borio u prosincu 2020. kada je u boksačkom meču izgubio protiv Paula Gallena.

Hunt u profesionalnom boksu ima dva poraza i remi.

Odgovori

Back to top button