MMA

Leon Edwards: Usman je na izlaznim vratima i bit će mi zadovoljstvo ih otvoriti za njega

Englez Leon Edwards ovog vikenda na UFC 286 priredbi u Londonu brani pojas prvaka velter kategorije protiv Kamarua Usmana.

Bit će to njihov treći obračun u karijeri (1-1), Usman je u prosincu 2015. pobijedio Edwardsa, a lani mu je Englez brutalno uzvratio.

Rocky je u posljednjoj minuti ‘head kickom’ nokautirao Usmana i uzeo mu naslov.

Leon je uvjeren kako to može ponoviti i poslati Kamarua u mirovinu.

– Sada smo u različitoj situaciji i mentalno smo drugačiji. Imam osjećaj kako je on na izlaznim vratima i bit će mi zadovoljstvo ih otvoriti za njega. Još jednom ću ga pobijediti, pa se može posvetiti modi ili već što god želi raditi. Već je jednom dobio od mene, a sada će to ponoviti i još ga gurnuti prema izlazu. Možda se nakon ovog meča umirovi – rekao je Leon Edwards i dodao:

– Dobro poznajem Kamarua, on uvijek koristi frazu ‘da, bio je umoran‘. Bez obzira jesam li bio umoran ili ne, ti si završio u nokautu. Tako je bilo. I to je na kraju dana jedino bitno. Čak i da sam bio umoran nije mi mogao naštetiti. Nisam bio uzdrman. Cijelo me vrijeme hvatao za rukavice. Pobijedio sam ga i kad nije bio moj dan. Od naše prve borbe je napredovao, ali i ja štošta naučio.

Odgovori

Back to top button