MMA

Khamzat Chimaev tvrdi kako Colby Covington izbjegava borbu

Švedsko-čečenski borac Khamzat Chimaev je uoči posljednje borbe na vaganju premašio granicu velter kategorije za tri i pol kilograma.

U medijima su se pojavile informacije kako će Borz sljedeći nastup imati u srednjoj kategoriji, ali on ne odustaje od veltera. I dalje želi borbu za pojas.

No UFC-ov predsjednik Dana White je nedavno izjavio kako bi Colby Covington trebao biti sljedeći izazivač.

A kako se Belal Muhammad bori protiv Shavkata Rakhmonova, a Gilbert Burns s Jorgeom Masvidalom, tako Chimaev ostaje bez protivnika.

Potencijalni protivnik koji se nudi je Kamaru Usman. Osim za pojas, Khamzat bi se borio protiv Colbyja, koji je na nedavnoj UFC 286 priredbi u Londonu izvrijeđao švedsko-čečenskog borca.

– Neprestano govori kako želi borbu za naslov ili meč protiv mene. Predaje se zbog obične prehlade ili ne može skinuti kilograme, okružen je najboljim stručnjacima. Milijuni dolara uloženi su u promoviranje tog borca, a dogovorili su mu najlakšu borbu u kategoriji protiv Natea Diaza. Pao je na vaganju i smijao. On je smiješan i očajno se bori, nije profesionalac i više ne želim čuti za njega – kazao je Colby Covington.

Borz mu je odgovorio u videu na svom YouTube kanalu.

– Colby laže, ne želi se boriti. Četiri puta sam prihvatio borbu, pristao na uvjete i razgovarao s UFC-ovim ‘matchmakerom’ Seanom Shelbyjem. Dogovarali smo meč, ali do borbe nije došlo – rekao je Khamzat Chimaev, te poručio Colbyju:

– Medijima možeš lagati i oni će od toga napraviti show. Ja ne mogu lagati ljudima. Ja sam takav kakav jesam, sviđalo se to nekima ili ne.

Odgovori

Back to top button