MMA

Khabib s velikom pažnjom pratio dugo iščekivan revanš u kojem je njegov prijatelj izgubio nokautom

Vladimir Mineev je prošlog vikenda na AMC Fight Nights 105 priredbi nokautom pobijedio Magomeda Ismailova.

Revanš koji su ruski ljubitelji slobodne borbe dugo iščekivali održao se u nekadašnjem olimpijskom borilištu u Krasnaji Poljani kraj Sočija, a među gledateljima je bio Magomedov prijatelj Khabib Nurmagomedov.

Njihova prva borba koja se dogodila prije tri godine završila je remije, a uzvrat se dugo pripremao.

Na jednoj priredbi krajem prošle godine izbila je masovna tučnjava u kavezu, a koju su zakuhala njih dvojica. Bila je to zanimljiva promocija njihove borbe.

A bivši UFC-ov prvak lake kategorije s velikim je zanimanjem prati pratio meč između Ismailova i Mineeva, te povremeno komentirao poteze svog prijatelja.

Magomed je vodio nakon prve dvije runde, a u sljedećoj se dogodio preokret. Mineev je dobro izmučio protivnika, a onda je u posljednjoj minuti treće runde serijom udaraca prisilio suca da prekine borbu.

– Magi i ja smo priredili spektakl. Želio bi se ispričati njegovoj obitelji, jer je sve ispalo naopako – kazao je Vladimir Mineev, te dodao kako to želi ponoviti, a Magomed Ismailov je priznao kako ne zna gubiti:

– Mineev je dobar borac, ali ga ne poštujem. I ja ne znam gubiti. Kada mi ne ide onda znam razbiti igračku konzolu.

Ismailov dodaje kako je tijekom meča imao zdravstvenih problema:

– Ostao sam bez zraka i onesvijestio se, nisam mogao disati. To mi se inače ne događa. Mogu se umoriti, ali idem dalje. Sada jednostavno nisam mogao disati.

Pogledajte snimku meča, te kako je Khabib nakon borbe došao u kavez prijatelju pružiti podršku:

Odgovori

Back to top button