MMA

Jorge Masvidal prozvao Conora McGregora, te mu poslao prijeteću poruku

Američki MMA borac Jorge Masvidal izgubio je posljednje tri borbe u UFC-u, dvaput je od njega bolji bio prvak Kamaru Usman, a posljednji poraz pretrpio je početkom ožujka protiv bivšeg prijatelja Colbyja Covingtona.

Gamebred ima želju boriti se protiv Conora McGregora, koji se još oporavlja od teške ozljede koju zaradio prošle godine u meču protiv Dustina Poiriera.

Masvidal je još jednom prozvao slavnog Irca, premda sumnja kako će Conor prihvatiti taj meč, jer će sigurno tražiti nešto lakšeg protivnika.

– On je lažnjak. Zna da sam borac kojega je teško udariti, a ja u meč ulazim nekoga ubiti. Ne želim se s nikim grliti u kavezu. Dat ću sve što imam u sebi kako bih ga ubio. Možda sam manji od njega, ali on je i dalje maleni dječak – kazao je Jorge Masvidal, te dodao kako ne želi nikoga čekati:

– Volio bih se s njim boriti u velter kategoriji, ali neću nikoga čekati. Bude li pristao na borbu, razbit ću mu lice. Ako se ne želi boriti, onda ću prihvatiti meč protiv nekog drugog. Postoji mnogo opcija. Želim ostati u formi. Ove se godine vraćam i nakon dvije borbe mogu dobiti novu priliku boriti se za naslov ili barem za mjesto prvog izazivača.

Odgovori

Back to top button