MMA

Jones još ništa nije dogovorio s UFC-om: Valjda će shvatiti koliko vrijedim

Bliži se okršaj između Stipe Miočića i Francisa Ngannoua za naslov svjetskog prvaka teške kategorije. Njihova uzvratna borba predvodit će UFC 260 priredbu koja će se 27. ožujka održati u Las Vegasu. Prvi čovjek najjače MMA organizacije Dana White već je nekoliko puta ponovio kako će pobjednik tog dvoboja titulu braniti protiv Jona Jonesa.

No nije sve tako blistavo kako se čini. Naime, Bones je otkrio kako još ništa nije dogovoreno, premda se već dulje vrijeme priprema za svoj debi među teškašima.

Bivši prvak poluteške kategorije je putem Twittera istaknuo kako još uvijek nisu počeli pregovori s UFC-om, a vezalo se uz pitanje jednog navijača kojeg je zanimalo da li se još uvijek smatra najboljim borcem svih vremena.

‘Stigao sam do točke gdje to mogu jasno vidjeti. Čim budem plaćen koliko bi trebao, bit će to jedna luda vožnja. Nastavljam graditi svoju ostavštinu’, napisao je Jon Jones.

To neće biti upitno osvoji li naslov prvaka teške kategorije. No Bones ističe kako se neće boriti ne bude li dovoljno plaćen. Taj bi iznos trebao biti viši od dosadašnjih primanja, a ona je za posljednju borbu iznosila pola milijuna dolara.

‘Sadašnji prvak ima 38, a ja imam tek 33 godine. Zapamtite, jednog dana ću osvojiti taj pojas. Nema nikakve žurbe. Nastavit ću graditi svoje tijelo i usredotočiti se na sve stvari koje radim izvan oktogona. Nadam se da će me promocija jednog dana više cijeniti i shvatiti koliko vrijedim’, dodao je Jon Jones.

Vjerojatno UFC-of šef Dana White želi prvo vidjeti kako će završiti meč između Miočića i Ngannoua, pa tek onda krenuti u pregovore s Jonesom.

Odgovori

Back to top button