MMA

Jon Jones pohvalio Aspinalla: On bi mogao biti poseban, ima potencijala učiniti nešto veliko

Jedan od najboljih MMA boraca svih vremena Jon Jones za nešto više od dva mjeseca će prvi put braniti pojas UFC-ova prvaka teške kategorije.

Bones će 11. studenog nastupiti na priredbi u New Yorku protiv najvećeg teškaša u povijesti i bivšeg prvaka Stipe Miočića.

Ovih se dana osvrnuo na situaciju u teškoj kategoriji, te vjeruje kako promocija ima još odličnih boraca koji bi su spremni ostaviti dubok trag u UFC-u.

Posebno je pohvalio Toma Aspinalla (13-3), ali i Sergeja Pavloviča (17-1).

– Obojica su nevjerojatni borci. Svoje protivnike pobjeđuju već u prvoj rundi i fanovi već znaju tko su oni – istaknuo je Jon Jones, te posebno izdvojio jednog borca:

– A Aspinall bi mogao biti poseban, ostali borci su mi nekako mlaki. Ima potencijala učiniti nešto veliko u teškoj kategoriji. Mislim da će ga biti teško pobijediti.

Englez je nakon nedavne pobjede prekidom u prvoj rundi protiv Marcina Tybure prozvao Jonesa, no pitanje je hoće li se ikada naći jedan protiv drugoga u oktogonu.

Naime, mnogi vjeruje kako bi bez obzira na pobjedu ili poraza, Jon Jones (36) mogao uskoro objaviti kraj karijere. Slična je situacija i s 41-godišnjim Stipom Miočićem.

Odgovori

Back to top button