MMA

Jamie Pickett će uložiti žalbu na Nickalovu pobjedu, a Bo poručio: Nisam varalica

Američki borac Bo Nickal je u svom debiju za UFC uvjerljivo stigao do pobjede. U meču protiv sunarodnjaka Jamieja Picketta trebalo mu je 2:54 minute kako bi stigao do trijumfa.

Neporaženi Nickal je ‘submissionom’ (arm-triangle choke) svladao Picketta i tako izborio četvrtu pobjedu u profesionalnoj karijeri.

No Jamie smatra kako je Bo do pobjede stigao varanjem.

Naime, prije nego što je borba završila na tlu, čini se kako je Nickal koljenom udario Picketta u međunožje, premda Bo tvrdi kako ga je pogodio u bedro. Spornu situaciju možete pogledati OVDJE.

Tako je procijenio i sudac koji nije prekinuo borbu.

Nickal je nakon bacanja tražio dominantu poziciju i ‘submission’. Pickett i njegov tim najavili su žalbu.

– Znam što se dogodilo. Pogodio sam ga koljenom u bedro, a on je bio u lošoj poziciji uz ogradu. Htio se izvući i nadao se kako će sudac zaustaviti meč. A da sam ga pogodio u međunožje, ja bih se osjećao loše, jer nisam varalica – istaknuo je Bo Nickal i dodao:

– Mnogo toga sam mogao bolje odraditi. Razgovarao sam s trenerom i moram na početku meča izbjegavati ‘high kickove’. U dvije od četiri borbe pao sam na guzicu poput nekakvog glupana. A meč nije bio nešto poseban, pobijedio sam bez nekakve štete.

Odgovori

Back to top button