MMA

Ivica Trušček prekidom u drugoj rundi pobijedio Cihada Akipu, Luka Milidragović izgubio

Hrvatska borilačka legenda Ivica Trušček uvjerljivo je stigao do nove pobjede u karijeri. Terror je na Oktagon 53 priredbi u Oberhausenu ‘submissionom’ u drugoj rundi pobijedio Cihada Akipu.

Njihovu borbu je posebno začinila gužva na posljednjem sučeljavanju koja se umalo pretvorila u incident. Srećom, obojica su razdvojeni na vrijeme, a svoje nesuglasice riješili su u oktogonu.

Trušček je sjajno kontrolirao borbu i neprestano pritiskao protivnika. Nakon nekoliko razmjena udaraca u drugoj rundi, Ivica je rušio protivnika, te mu laktovima nanosio štetu.

Kada je stigao u ‘full mount’ nastavio je udarati Cihada koji se pokušao izvući, ali je završio u giljotini. Trušček je čvrsto uhvatio protivnika i uspavao Akipu.

Tridesetšestogodišnjem hrvatskom borcu to je bila 82. borba i 43. pobjeda u karijeri.

A Luka Milidragović je prekidom u drugoj rundi izgubio protiv Čeha Jana Malacha. Dubrovčanin je bio dobar u prvoj rundi i ozbiljno je prijetio protivniku.

I u nastavku su obojica imala svoje trenutke, a onda je u jednom trenutku Luka rušio Jana te pokušao giljotinom iz donje pozicije završiti meč.

No nije ima dovoljno snage, te je Čeh okrenuo situaciju u svoju korist i krenuo silovitim ‘ground and poundom’.

Hrvatski borac se naša u bezizlaznoj situaciji, te je sudac dvije minute prije kraja druge runde prekinuo borbu.

Milidragović je u borbu s Malachom uskočio na ‘short notice’ nakon što je Gökhan Aksu otkazao nastup tri dana uoči priredbe.

Odgovori

Back to top button