MMA

I Jorge Masvidal bi se želio boriti protiv Conora McGregora

Šef UFC-a Dana White dosad nije podržavao ideju o meču između Conora McGregora i Jorge Masvidala smatrajući kako je Irac premali za velteraški obračun protiv Gamebreda.

‘Vidio sam McGregora u Dublinu. On nije mali. Izgledao je kao da ima 90 kilograma’, napisao je Jorge Masvidal na Twitteru.
Irski borac često na svom Instagramu objavi fotografije iz teretane na kojima se može primijetiti kako je dobio nešto kilograma otkako je slomio nogu u meču protiv Dustina Poiriera na UFC 264 priredbi koja se održala lani u srpnju.

Masvidal je prošlog vikenda izgubio protiv Colbyja Covingtona, a uoči priredbe je potpisao novi ugovor s UFC-om. Nema sumnje kako će Gamebred tražiti protivnike koji bi mogli donijeti lijepu zaradu, a jedan od njih je svakako McGregor.

– Već znamo da Conor ne može pobijediti Diaz, zato bi prava borba bila ‘Masvidoll’ protiv ‘Macgregora’. To je borba 50/50 i koja će završiti nokautom. Obojica mogu udariti, a imaju slabe brade – izjavio je jednom YouTube zvijezda Jake Paul.

No ta se ideja oduvijek sviđala Jorgeu Masvidalu, što je lani otkrio i njegov menadžer Malki Kawa.

– Svaki put kada sam nazvao UFC-ovog izvršnog direktora Huntera Campbella i pitao je li vidio Conora, on mi je odgovorio: ‘Da, ali on ne želi tu borbu’ – kazao je Malki Kawa i dodao:

– I tako nekoliko puta. Znam da su mi rekli kako su razmišljali o tom meču, ali Conor ne želi prihvatiti ponudu. Hunter je uvijek naš razgovor na tu temu znao zaključiti: ‘Čuli ste Danu, Jorge je prevelik za Conora, i tu je kraj te priče’.

A s obzirom na to da je McGregor vidljivo povećao mišićnu masu možda je baš sada prilika za meč protiv Masvidala.

Vjerojatno bi i Jorge objeručke prihvatio, a možda bi se mogao organizirati i meč za BMF pojas prvaka, koji je Masvidal osvojio u okršaju protiv Natea Diaza.

I McGregor je tražio da se Jorgeu oduzme taj pojas nakon što je krajem prošle godine otkazao meč protiv Leona Edwardsa.

Odgovori

Back to top button