MMA

FOTO Khalidov nakon Soldićeva nokauta morao na operaciju, imao nekoliko fraktura na licu

Roberto Soldić je odnedavno dvostruki KSW-ov prvak. Hrvatski MMA borac je nakon veltera osvojio i naslov u srednjoj kategoriji.

Robocop je u glavnoj borbi KSW 65 priredbe nokautom pobijedio legendarnog Mameda Khalidova.

Čečenu s poljskom putovnicom je to bio prvi nokaut u karijeri, no zbog teških ozljeda odmah je morao na operaciju. Khalidovu je uspješno saniran lom jagodične kosti, kao i nekoliko fraktura na licu.

Portal InTheCage.pl došao je u posjed nekoliko rendgenskih snimaka Mamedovog lica prije i nakon operacije. Može se primijetiti metalna pločica koja je ugrađena ispod oka.

Prije nego što je pločica postavljena, oko KSW-ovog borca pomaklo se za centimetar izvan uobičajenog položaja.

Poljska promocija je potvrdila kako je operacija prošla uspješni, te se Khalidov osjeća bolje i trebat će mu neko dulje vrijeme za oporavak. Još se nije izjasnio je li mu to bila posljednja borba u karijeri.

Roberto je odmah nakon nokauta osjetio kako je Mamed sigurno pretrpio štetu, te se okrenuo prema publici i dao do znanja da se stišaju. Soldić je pokušao smiriti publiku dok su liječnici pružali pomoć Khalidovu.

Trenutak kasnije hrvatski borac je kleknuo protiv Mameda i onda se dvoranom prolomio pljesak. Nakon što je Khalidov došao k sebi prijateljski se pozdravio s Robertom.

Odgovori

Back to top button