MMA

FOTO Conor McGregor postao vlasnik crnog pojasa u brazilskom jiu-jitusu

Fanovi slobodne borbe nadaju se skorom povratku Conora McGregora u oktogon. Slavni Irac je posljednji meč imao prije više od svije godine kada je u okršaju protiv Dustina Poiriera slomio nogu.

Ove je godine sudjelovao kao trener u ‘The Ultimate Fighteru’, a njegov protivnik je bio Michael Chandler. Poznato je kako show završava međusobni obračunom trenera.

Meč između McGregora i Chandlera trebao bi se dogoditi u prosincu, no poznato je kako Conor još nije ušao u USADA-in program testiranja.

A po posljednjim objavama na društvenim mrežama izgleda kako irski borac nastavlja s treninzima, a postao je i vlasnik crnog pojasa u brazilskom jiu-jitusu.

Naime, njegov trener John Kavanagh mu je na treningu uručio BJJ crni pojas.

‘Od svog trenera, prijatelja i mentora Johna Kavanagha dobio sam crni pojas. Dvadeset godina teškog rada! Hvala ti Johne za sve ovih godina, isto kao i timskim kolegama kroz ovo nevjerojatno jiu-jitsu putovanje!’, napisao je Conor McGregor na Instagramu i nastavio:

‘Hvala vam svima od srca! Crni pojas u brazilskom jiu-jitsuu, wow! Slava Bogu i Heliu! Helio, dolazim u kimonu, obećavam. Ne mogu dočekati!

Odgovori

Back to top button