MMA

FOTO Conor McGregor posljednjih mjeseci dobio desetak kilograma viška

Conor McGregor teško se ozlijedio u posljednjem meču protiv Dustina Poiriera. Irski borac je na srpanjskoj UFC 264 priredbi slomio nogu te je odmah operiran.

Nakon toga su uslijedio oporavak koji još uvijek traje, no po njegovim objavama možemo zaključiti kako rehabilitacija teče odlično i mogao bi borbama vratiti i ranije nego što su bile prve liječničke prognoze.

Nedavno je objavio kako bi se početkom proljeća mogao vratiti punim treninzima, a onda, negdje na ljeto, i borbama.

U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu s fanovima je podijelio nekoliko fotografija iz dvorane na kojima možemo primijetiti njegovu fizičku transformaciju.

Naime, Conor će čini barem desetak kilograma teži nego što smo ga znali ranije viđati. I ne samo da je dobio na kilaži već je pustio i dužu bradu.

Naravno, posljednjih mjeseci nije mogao trenirati punim intenzitetom kako ne bi previše opterećivao ozlijeđenu nogu, pa je to vjerojatno razlog što se malo opustio.

Prije nekoliko dana je putem Twittera najavio svoj povratak objavio i želju kako odmah namjerava tražiti borbu za prvaka lake kategorije. Visoko na tom popisu je i meč protiv Dustina Poiriera.

No UFC-ovu zvijezdu čeka ozbiljan posao povratka u formu.

Odgovori

Back to top button