MMA

FOTO Conor McGregor izgleda snažno i moćno, a vrat se i ne vidi

Conor McGregor posljednji put se borio prije više od godinu dana. Lani u srpnju slomio je nogu u meču protiv Dustina Poiriera i odmah je bilo jasno da ga čega dug oporavak.

No velika UFC-ova zvijezda nastavila je trenirati, a kada je od liječnika dobio dopuštenje da se može osloniti na nogu treninzi su postali sve ozbiljniji.

Irac često na svojim društvenim mrežama objavljuje fotografije i snimke iz dvorane, pa se fanovim mogu uvjeriti u njegovu fizičku formu.

A u posljednjoj objavi pokazao je svoj fantastičan izgled. Na fotografiji koja je snimljena u teretani Conor izgleda vrlo moćno i snažno, a vrat kao da se stopio s ramenima.

Pozira s rukama na pojasu, dok pokazuje svoje savršene bicepse.

A MMA fanovi žele znati kada se Conor vraća borbama. Tako mu je jedan na Twitteru poslao poruku u kojoj ga je pitao ‘kada se vraća borbama, jer ga on i Jon Jones izluđuju’.

McGregor mu je odgovorio: ‘Kad god poželim’.

Mnogo je onih koji se žele boriti protiv slavnog Irca, a posljednje vrijeme često se ističe Justin Gaethje u borbi velter kategorije.

Ponovno se govori i o potencijalnom boksački meč protiv Floyda Mayweathera. Oni su se međusobno borili 2017, a Floyd je slavio prekidom.

Odgovori

Back to top button