MMA

Dustin Poirier odgovorio na Colbyjeve prozivke: Budemo li se borili, završit ću u zatvoru

Colby Covington je nakon nedavne pobjede nad Jorgeom Masvidalom dao do znanja kako želi trilogiju s prvakom Kamaruom Usmanom ili meč protiv Dustina Poiriera.

– Upravo sam počistio ulično smeće u Miamiju, a sada je vrijeme da se pobrinem i za smeće iz močvare Louisiane. Dustin Poirier, gdje si? Ti si sljedeći – poručio je Colby Covington.

No Diamonda zasad ne zanima borba protiv nekadašnjeg kolege iz American Top Teama.

– Nikad se neću boriti protiv Colbyja gdje se sve vrti oko novca. Budem li se borio protiv njega onda ćemo obojica ići u zatvor. Završit ću iza rešetaka – kazao je prije mjesec dana Dustin Poirier, a u međuvremenu nije promijenio mišljenje:

– Ljudi žele velike mečeve i takva bi bila naša borba. Colby želi to jer vjerojatno nije idući za napad na pojas. Dvaput je izgubio od prvaka i treba mu nekoliko pobjeda. Mora se boriti protiv izazivača u velteru, želi li dobiti priliku u borbi za naslov.

Dustin Poirier ne zna hoće li prijeći u velter ili ostati u lakoj kategoriji. Diamond je istaknuo želju za borbom protiv Natea Diaza, kojem bi to mogao biti i posljednji meč u UFC-u.

– Želim se boriti protiv Natea Diaza. Uvijek sam pratio borbe braće Diaz i to vi baš bilo uzbudljivo. Taj meč bio bi zabavan za fanove i izgledniji je nego onoj protiv Colbyja. Ta borba mogla bi se organizirati ovog ljeta – podvukao je Dustin Poirier.

Odgovori

Back to top button