MMA

Dana White: Nate Diaz je tražio Edwardsa, jer se uvijek želi boriti protiv najboljih

Jedan od najpopularnijih MMA boraca Nate Diaz (20-12) vraća se u oktogon nakon više od godinu i pol dana. Amerikanac je posljednju borbu imao početkom studenog 2019. kada je prekidom izgubio protiv sunarodnjaka Jorgea Masvidala.

Diaz se u akciju vraća protiv Leona Edwardsa (18-3, 1NC) ovog vikenda na UFC 263 priredbi u Glendaleu koju predvodi okršaj između Israela Adesanye i Marvina Vettorija.


– Nate je tražio tu borbu, a Leon već dugo nema sreće. Nije me iznenadilo što ga je Nate tražio, jer se on uvijek želi boriti protiv najboljih – kazao je UFC-ov šef Dana White i nastavio:

– On se bori prema svom rasporedu, javio nam se i rekao da želi tu borbu. To je opak potez. Leonu je ispalo sjajno što ga je Nate prozvao i bit će još poznatiji pobijedi li u tom meču…

Edwards ima osam pobjeda u nizu (posljednji meč protiv Belala Muhammada završio je ‘no contests’) i pobjeda protiv Diaza mogla bi mu osigurati mjesto izazivača.

– Colby Covington bi trebao biti sljedeći izazivač Kamaruu Usmanu – istaknuo je Dana White i dodao:

– Organizirali smo borbu protiv Masvidala, jer je Usman želio taj meč. No Kamaruova borba protiv Colbyja je jedna od najboljih koje sam gledao. Sljedeći izazivač nakon Colbyja bit će pobjednik dvoboja Edwards – Diaz.

Odgovori

Back to top button