MMA

Covington smatra kako Chimaev protiv njega nema šanse: Poslat ću ga u bolnicu!

Colby Covington je nedavno drugi put u borbi za pojas velter kategorije izgubio protiv prvaka Kamarua Usmana. Američki MMA borac je na UFC 268 priredbi poražen jednoglasnom odlukom sudaca.

Covington bez obzira na poraz traži novu priliku i trilogiju protiv Nigerijca, no prije će trebati imati barem jednu borbu. Nije važno tko će mu biti protivnik.

Njemu je svejedno hoće li to biti Jorge Masvidal ili Khamzat Chimaev.

– Svejedno je protiv koga se borim, tako rade najbolji na svijetu. A Masvidal sigurno nije jedan od njih. On samo previše priča, a kada uđe u oktogon nište ne može pokazati – rekao je Colby Covington te se dotaknuo Chimaeva:

– On bi prvo treba pobijediti nekog borca iz TOP 5. Chimaev ima četiri pobjede u UFC-u i mediji ga stalno guraju. Ali to je borba i ljudi se mogu ozlijediti. No želite li požurivati Chimaeva, slobodno ga dovedite meni, moja su vrata uvijek otvorena. Poslat ću ga u bolnicu!

Covingtonu su dva poraza protiv Usmana jedina u posljednjih deset borbi. Želja mu je ponovno napasti tron.

– Nastavljam s treninzima i pripremam se za sljedećeg protivnika, a pokazat ću neke nove vještine. Stalno napredujem i svaki put dodam nešto novo. Sada bih mogao nekoga ozlijediti – istaknuo je Colby Covington, te je završio u svom stilu:

– Nemojte očekivati da će moji protivnici iz oktogona izaći u jednom komadu!

Odgovori

Back to top button