MMA

Cormier komentirao njihov susret: Ngannou se promijenio u trenutku kada ga je Jones dotaknuo

Nakon glavne borbe PFL-ove priredbe u kojoj je naš Ante Delija pobijedio Mauricea Greenea, kraj oktogona su se sreli bivši UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou i aktualni vladar kraljevske divizije u najvećoj svjetskoj MMA organizaciji Jon Jones.

Dvojica boraca prijateljski su se rukovali, razmijenili nekoliko rečenica, a njihov susret zabilježile su kamere.

Mnogo su komentirali njihovo sučeljavanje, a svoje viđenje događaja iznio je bivši prvak, a danas UFC-ov komentator Daniel Cormier.

– Gledao sam kako prilaze jedan drugome i vidio da se Francis nikoga ne plaši. On je jedan od najopakijih boraca na svijetu. No kada mu je Jones prišao i dotaknuo ruku, nešto se u Ngannouu promijenilo – kazao je Daniel Cormier i nastavio:

– Obojica su se pohvalili i jedan drugome rekli kako su najbolji na svijetu. No izraz na Francisovom licu se promijenio. A to sam i ranije znao primijetiti.

Bivši prvak pokušao je to još malo objasniti.

– Stojiš nasuprot čovjeka koji također vjeruje da je najbolji, pa u jednom trenutku osjetiš da ta osoba, koja stoji nasuprot tebe, stvarno to misli. To te mora malo naljutiti. A onda počnete razmišljati kako bi sve dali da ga prebijete – podvukao je Daniel Cormier.

Odgovori

Back to top button