MMA

Cormier: Jon Jones ne može dobiti honorar kao Conor McGregor

Novi UFC-ov prvak teške kategorije Francis Ngannou još čeka svog suparnika. Najjača MMA organizacija u ovom trenutku ima dva potencijalna kandidata za izazivača kamerunskom snagatoru, a to su Derrick Lewis i Jon Jones. Fanovi bi najviše željeli da to bude Bones, dok UFC-ovo vodstvo i Dana White žele priliku ponuditi Lewisu.

Veličina honorara koju Jones traži protiv Ngannoua predstavlja veliku prepreku u pregovorima oko novog ugovora.

– Jon Jones je zaslužio svoj novac, učinio je sjajne stvari za sport. No ima li Jones možda brojku koja nije realistična budući da znam da ga oni namjeravaju dobro platiti – kazao je Daniel Cormier i dodao:

– Ne znam koliko Conor McGregor zarađuje, možda dobije 15 milijuna dolara. Mislim kako Jones ipak treba biti jednu razinu ispod toga. Znamo što McGregor znači kompaniji. Ali osam do deset milijuna dolara može dobiti, to ima smisla.

Bivši prvak, a danas UFC-ov komentator smatra kako je promocija spremna Jonesu platiti iznos koji bi mogao zadovoljiti jednog od najboljeg boraca na svijetu.

– Vjerujem sto posto kako su mu spremni platiti deset milijuna dolara za borbu protiv Ngannoua. To bi bio pravi novac za njega jer nikada nije dobio toliko – podvukao je Daniel Cormier.

Odgovori

Back to top button