MMA

Conor McGregor poručio UFC-u: Ja samo čekam, ali nemam više strpljenja

Najveća UFC-ova zvijezda Conor McGregor trebao bi se sljedeće godine vratiti borbama. Slavni Irac je na poštedi od srpnja 2021. kada je u meču protiv Dustina Poiriera slomio nogu.

Odmah je bilo jasno kako Conora čeka dulji oporavak, no sada su ti teški dani daleko iza njega, te fanovi postaju nestrpljivi i rado bi ga vidjeli u oktogonu.

A čini se i kako McGregor pomalo gubi strpljenje s promocijom koja mu u ljeto 2024. planira organizirati povratničku borbu.

Conor je vikend proveo u Saudijskoj Arabiji, te je bio gost na boksačkoj priredbi u Rijadu.

U intervjuu za TalkSport otkrio je kako situacija između njega i UFC-a nije idilična.

– U Saudijskoj Arabiji se mnogo govori o meču između mene i Mannyja Pacquiaa, a iz UFC-a ne dobivam nikakve vijesti. Želim da mi daju nešto. Trebao sam se vratiti ovog prosinca, a onda se spominjao i travanj sljedeće godine. Nikada nisu tako nekoga tretirali bez obzira na brojke koje im stalno donosim – rekao je Conor McGregor i dodao:

– Prodajem mečeve više od svih ostalih boraca zajedno, zar ne? Nitko u povijesti nije tako tretiran kako se oni trenutačno odnose prema meni. Vrata bi mi uvijek trebala biti širom otvorena. Ja samo čekam, ali nemam više strpljenja.

Odgovori

Back to top button