MMA

Ciryl Gane ističe kako je Ngannou snažniji od njega, ali poručuje: Vjerujem da ću se nekako snaći

Francis Ngannou početkom sljedeće godine prvi put brani UFC-ov naslov prvaka teške kategorije, koji je u ožujku osvojio nokautom u drugoj rundi protiv Stipe Miočića.

Kamerunski udarač će 22. siječnja na UFC 270 priredbi pojas prvaka braniti protiv bivšeg klupskog kolege i suvježbača Ciryla Ganea.

Francuz je početkom kolovoza prekidom u trećoj rundi pobijedio Derricka Lewisa, te osvojio titulu privremenog prvaka i postao prvi izazivač. Gane smatra kako Ngannou raste iz borbe u borbu.

– Ranije se Ngannou nije držao taktike, no nakon što je otišao u drugi tim sada izgleda mnogo bolje. U svakoj borbi ima plan i kontrolira borbu. sada ima svoju taktiku, nje se pridržava i u tome je najviše napredovao – kazao je Ciryl Gane, te usporedio svog posljednjeg protivnika Lewisa i prvaka Ngannoua:

– Već sam imao okršaje s takvim borcima, sličan je Lewisu, a vidjeli ste kako sam borio protiv njega. No Francis Ngannou je sigurno kompletniji borac. Zna nešto o hrvanju i opasniji je u borbi na tlu. Snažniji je od mene, ali to mi neće biti problem, vjerujem da ću se nekako snaći.

Odgovori

Back to top button