MMA

Charles Oliveira ističe kako meč protiv Islama Makhacheva neće otići dalje od prve runde

Najbolji borac UFC-ove lake kategorije Charles Oliveira dobit će 22. listopada priliku vratiti pojas prvaka koji mu je promocija uzela uoči posljednje borbe protiv Justina Gaethjea.

Naime, Brazilac je na vaganju za 200-ak grama premašio dopuštenu granicu i ostao bez naslova.

No De Bronx je pobijedio Amerikanca, te dobio drugu priliku.

Naslov UFC-ova prvaka lake kategorije tražit će u meču protiv Islama Makhacheva.

Oliveira je tražio kako bi svoju sljedeću borbu želio imati u Brazilu u siječnju sljedeće godine, no meč je zakazan za priredbu koja će se u listopadu održati u Abu Dhabiju.

– Svi znaju kako sam se želio boriti protiv Conora McGregora. Meč protiv Makhacheva uopće se nije trebao dogovoriti – kazao je Charles Oliveira, te se dotaknuo Makhacheva i njegovog mentora Khabiba Nurmagomedova:

– Kada su govorili da su spremni prihvatiti meč u Brazilu, onda su lagali. Jer da se to dogodilo onda bi se borili u siječnju, a ja sam se želio boriti u Rio de Janeiru. Mnogo su govorili i na kraju su uspjeli meč za naslov odvesti tamo gdje su htjeli, no to je u redu. Kavez je svugdje jednak, a ja ću biti sto posto spreman.

Brazilac vjeruje kako Makhachev neće odmah tražiti ‘submission‘, već će ga pokušati izmoriti.

– Naša borba neće otići dalje o prve runde. Imam snažne udarce što mogu potvrditi moji zadnji protivnici. A za moj jiu-jitsu dobro znate – podvukao je Charles Oliveira.

Odgovori

Back to top button