MMA

Chandler hvali Fergusona, ali ističe: Moja energija i brzina bit će previše za njega

Borba između Michaela Chandlera i Tonyja Fergusona trebala bi se 7. svibnja naći na programu UFC 274 priredbe koja će se vjerojatno održati u Brazilu.

Po posljednjim informacijama čini se kako je postignut dogovor, te se još samo moraju potpisati ugovor. Chandler je već krenuo u najavu meča protiv Fergusona.

– To je čovjek protiv kojeg se želim boriti i zbog kojeg sada treniram. Gledam snimke njegovih mečeva i o njemu razmišljam. Želim se dobro pripremiti i biti potpuno spreman za Tonyja – kazao je Michael Chandler i dodao:

– Moja najveća prednost je što sam kompletniji borac i mogu držati visok ritam. No i Tony je takav, ali ja ću biti konkretniji. Moja energija i brzina bit će previše za njega, bit ću izdržljiviji. Mislim da sam dobar u svemu što Tony ima, on je sjajan jiu-jitsu, ali mene još nitko nije uhvatio i završio na tlu. No jako je opasan.

Michael je posebno naglasio što je Tonyjeva najveća kvaliteta.

– Ljudi se najviše plaše njegove ludosti, u tome je on snažan. To je ono što donosi uzbuđenje u njegovim borbama. Nikad ne znaš što ćeš dobiti kada se boriš protiv Tonyja. Može te rušiti, bacati ti pijesak u oči, razmahati se laktovima ili kružnim udarcima, sve je moguće. On je nepredvidiv i nije se lako pripremiti za takvog borca.

Odgovori

Back to top button