MMA

Chael Sonnen vjeruje kako bi se Natea Diaza mogao vratiti u UFC: Želi se boriti za ‘BMF’-ov pojas

Poznati MMA komentator i bivši borac Chael Sonnen vjeruje kako bi se Nate Diaz jednog dana mogao vratiti u UFC bez obzira na to što sada ima 38 godina.

– Ne sumnjam kako će se Diaz pokušati vratiti u UFC i to nakon što pobijedi Jake Paula u boksačkom meču. Vjerujem da se želi boriti za ‘BMF’-ov pojas – kazao je Chael Sonnen.

Nate Diaz je lani napustio promociju nakon pobjede protiv Tonyja Fergusona i sada će 5. kolovoza na priredbi u Dallasu boksati protiv poznate YouTube zvijezde.

– Nakon što završi s Jakeom Paulom i pobijedi, Nate Diaz će izjaviti: ‘Vraćam se u UFC’! – istaknuo je Chael Sonnen i nastavio:

– A vratio bi se samo zbog jedne stvari koja mu je izmakla. Mislim da još uvijek ima želju osvojiti ‘BMF’-ov pojas, jer mu se ne sviđa kako je propustio priliku. Znao je reći kako je liječnik prekinuo meč nakon 15 minuta, a borba je bila dogovorena na 25. Zato vjerujem da će se pokušati vratiti u UFC.

Nate Diaz i Jorge Masvidal borili su se u studenom 2019. za ‘BMF’-ov pojas, a Gamebred je pobijedio prekidom nakon treće runde.

Za taj pojas će se 29. srpnja na UFC 291 priredbi u Salt Lake Cityju boriti Dustin Poirier i Justin Gaethje.

Odgovori

Back to top button