MMA

Bivši MMA borac: Conor McGregor više nikad neće imati taj osjećaj

Jedna od najvećih UFC-ovih zvijezda Conor McGregor (22-5) uskoro se vraća u oktogon. Irac se 10. srpnja na UFC 264 priredbi bori protiv Amerikanca Dustina Poiriera (27-6, 1NC) od kojeg je u siječnju izgubio prekidom u drugoj rundi. To je McGregoru bio prvi poraz nokautom u karijeri.

Mnogi su nakon tog meča zaključili kako Notorious izgubio energiju kojom je godinama zračio dok je gradio svoj zvjezdani status u najjačoj MMA organizaciji.

Ubrzo nakon toga je najavio kako se vraća starima navikama i kako mu je želja ponovno doći do trona.

No ista razmišljanja ne dijeli nekadašnji MMA borac Michael Bisping koji smatra kako je Conorovo vrijeme prošlo.

– McGregor je u sličnoj situaciji kao što sam bio i ja. Dobar sam momak, mala maca, a prije sam bio noćna mora – kaže Michael Bisping i dodaje:

– Čovjek je pun kao brod. Kupuje jahte od sto milijuna i satove od milijun dolara, te se vozi u Rolls Royceu.
Nekadašnji MMA borac podsjetio je na izjavu jedne boksačke legende…

– Evander Holyfield je jednom izjavio kako je teško trčati u 6 sati ujutro ako spavaš u posteljini od svile. A mi se volimo boriti – istaknuo je Michael Bisping i nastavio:

– Želimo nešto zaraditi i promijeniti svoj život. Conor je to učinio na više načina te više nikad neće imati taj osjećaj, tu potrebu kako mora nešto zaraditi kako bi preživio.

Bisping vjeruje kako se McGregor može vratiti na pobjedničku stazu, ali da bude onaj stari Conor treba mu dodatna energija.

– I dalje vjerujem kako se može dobro boriti i pobijediti. Bit će teško, ali vjerujem da se može vratiti – zaključio je Michael Bisping.

Odgovori

Back to top button