MMA

Ben Askren u ringu! Dogovoren boksački meč protiv Youtubera Jakea Paula

Bivši MMA borac Ben Askren i Youtuber Jake Paul dogovorili su za 17. travnja boksački meč u osam rundi. 

Njihova borba će predvoditi priredbu koju organizira tvrtka Triller koja je nedavno organizirala dvoboj između Mikea Tysona i Roya Jonesa. 

Na tom događaju još bi trebali nastupiti neki poznati boksači, MMA borci te zvijezde društvenih mreža, potvrdio je Ryan Kavanaugh, suosnivač platforme Triller.

Ben Askren ne krije zadovoljstvo što će ponova izaći na borilište, a još je prije mjesec dana prihvatio ponudu Youtubera. 

– Pretvara se da je borac i u tome uživa. No 17. travnja će na jedan grub način saznati kako je biti borac. Jake je vodio privilegiran život i zapravo ne zna što je to, stat ću na kraj njegovim snovima – izjavio je Ben Askren.

Youtuberu Jakeu Paulu to će biti treći boksački meč, dosad je pobijedio kolegu AnEsonGiboma i bivšu NBA zvijezdu Natea Robinsona.

– Ben Askren je dvostruki NCAA prvak, svjetski prvak u dvije različite MMA organizacije i ima manje poraza od Conora McGregora. Ja sam pak počeo boksati prije dvije godine, no svejedno ću ga nokautirati brže nego Jorge Masvidal – kazao je Jake Paul i nastavio:

– Ti MMA borci misle da znaju boksati samo zato što udaraju. Svijet se žalio jer sam nokautirao košarkaša, a ne pravog borca. Sad ljudima dajem ono što su htjeli, meč protiv pravog borca. A što će te tek govoriti kada nokautiran Bena Askrena.

Jake je vodio privilegiran život i zapravo ne zna što je to, stat ću na kraj njegovim snovima – izjavio je Ben Askren

Odgovori

Back to top button