MMA

Bellator priprema spektakl za Fedorov oproštaj

Ruska MMA legenda Fedor Emelianenko imat će barem još jednu borbu u Bellatoru. Predsjednik Scott Coker oduševljen je odlukom 45-godišnjeg veterana koji je odlučio do kraja ispuniti ugovor u promociji, te mu želi pripremiti spektakl na oproštaju.

– Želimo organizirati nešto posebno za njegov oproštaj. Bit će to ogromna priredba u Rusiji kakva dolikuje najvećem teškašu u povijesti i koju je zaslužio tijekom nevjerojatne karijere – izjavio je Scott Coker i dodao:

– Sjajno ga je bilo ponovno vidjeti u akciji i dalje može pogoditi kombinaciju tri udarca kao kada je imao 25 godina. Bilo je nevjerojatno, dvorana je eksplodirala. kao da gledate završetak Rockyja.

Fedor je nedavno na Bellatorovoj priredbi u Moskvi nokautom u prvoj rundi pobijedio Amerikanca Timothyja Johnsona. Bila mu je to 40. pobjeda u karijeri.

Bellatorov predsjednik otkrio je još nekoliko detalja u vezi priredbe koja će u potpunosti biti posvećena oproštaju ruske MMA legende.

– Priredbu ćemo vjerojatno organizirati na ljeto u Moskvi, jer ima želju posljednju borbu imati u Rusiji, pa ćemo to tako napraviti. Imamo nekih sjajnih planova. Bit će to jedna ogromna priredba u čast velikana. To neće biti obična borba, za njega ćemo napraviti nešto posebno – zaključio je Scott Coker.

Odgovori

Back to top button