MMA

Anthony Smith želi revanš protiv Aleksandra Rakića na putu k vrhu

Okršaj između američkih boraca Anthonyja Smitha i Ryana Spanna sljedećeg vikenda predvodi UFC Fight Night 192 priredbu.

Smith je nakon poraza protiv Glovera Teixeire i Aleksandra Rakića izborio dvije uvjerljive pobjede nad Devinom Clarkom i Jimmyjem Cruteom.

Lionheart bi vjerojatno, pobijedi li Spanna, mogao uskoro prozvati Rakića koji još nema protivnika.

– Pobjedom protiv Ryana ponovno mogu krenuti k vrhu, a prva prepreka na tom putu volio bih da bude Aleksandar Rakić. Baš mi treba borba protiv njega – rekao je Anthony Smith i dodao:

– Thiago Santos bori se protiv Johnnyja Walkera, Jiri Prochazka će dobiti priliku boriti se protiv pobjednika meča za prvaka između Jana Blachowicza i Glovera Teixeire. Reyes ima tri poraza u nizu, i jedino mi ostaje Rakić.

No srpski borac s austrijskom putovnicom Aleksandar Rakić nakon što nije dobio okršaj protiv češke senzacije Jirija Prochazke i dalje će inzistirati na meču za naslov UFC-ova prvaka.

– Rakić želi borbu za naslov, ali mislim da to nema smisla. Nije imao ni jednu spektakularnu borbu, činio je samo ono što je bilo dovoljno za pobjedu. Ali on svojim nastupom nikoga ne oduševljava, pa ni one u UFC-u – istaknuo je Anthony Smith i zaključio:

– Nakon poraza protiv Teixeire i Rakića nisam bio u poziciji da tražim bolje rangiranog borca. Na neki način sam morao braniti svoju poziciju.

Anthony Smith je trenutačno šesti izazivač poluteške kategorije dok je Ryan Spann na 11. mjestu. Lionheart vjeruje kako bi borbom protiv Rakića i eventualnom pobjedom mogao dobiti priliku napasti naslov prvaka.

Odgovori

Back to top button