MMA

Anthony Smith otkrio kako je Jon Jones uoči njihove borbe pao na svakom doping testu

Američki MMA borac Anthony Smith bori se 18. rujna na UFC Fight Night 195 priredbi protiv Ryana Spanna. Lionheart će protiv Supermana tražiti treću pobjedu u nizu. Smith je prije godinu dana izgubio protiv Glovera Teixeire, te krajem kolovoza i od Aleksandra Rakića.

Potom je pobijedio Devina Clarka, a u travnju ove godine je u svojoj posljednjoj borbi svladao Jimmyja Crutea.

Anthony Smith se nedavno prisjetio nekih događaja vezanih uz Jona Jonesa.

– Jones je nakon mog poraza protiv Glovera Teixeire ružno i negativno govorio o meni. Rugao mi se, što nije bilo u redu. A ja ga nikad nisam uvrijedio – kazao je Anthony Smith i dodao:

– Tada je prvi put rekao nešto ružno za mene. Svašta je izjavljivao, a kazao je i kako će me razbiti. Tako nešto mu ja nikad nisam rekao, uvijek sam birao riječi kada sam o njemu govorio.

Lionheart je otkrio što se događalo u tjednu uoči meča protiv Jonesa. Prvak je u travnju 2019. uoči okršaj na UFC 235 priredbi imao problema!

– Nikad me nije posebno zanimalo kakvi su bili njegovi rezultati testiranja na doping. Nikome dosad nisam rekao kako je pao na apsolutno svakom doping testu uoči naše borbe. Baš na svakom – istaknuo je Anthony Smith.

Jon Jones nikad nije bio suspendiran pošto je istraga utvrdila kako su to bili ostaci prethodno unesene supstance od koje više nema koristiti.

Bones je u njihovom okršaju prije dvije godine pobijedio Lionhearta jednoglasnom odlukom sudaca.

Odgovori

Back to top button